Ja, ik wil in aanmerking komen voor hetGRATIS ADVIES GESPREK


Laat je gegevens achter door middel van bijgaand aanvraagformulier en vul je klachten/vragen/problemen in en ik maak zo snel mogelijk een belafspraak met je.

 
 
 
 
 

DE MENOPAUZE IS WEL LEUK!MELD JE AAN VOOR MIJN GRATIS WEBINAR


HOE IS HET ZOVER GEKOMEN DAT WE VAN EEN NATUURLIJK FYSIOLOGISCH PROCES TERECHT ZIJN GEKOMEN IN EEN GEMEDICALISEERDE WERELD ZONDER CONCRETE OPLOSSINGEN. IK GEEF JE EEN INKIJKJE IN DE OORZAKEN ÉN OPLOSSINGEN VOOR EEN GEZONDE OVERGANG ZONDER OPVLIEGERS.


En verder ...


E-BOOK

Ayurveda & de menopauze *


Een overzichtelijke introductie in Ayurveda, de oudste (Indiase) geneeskunst ter wereld maar springlevend. Hier leer je alles over de 3 Dosha's (hoe jij in elkaar zit), de 5 elementen, symptomen van disbalans, wat is Ama en hoe werkt dat door in lichaam & geest, hoe werkt een ayurvedisch ontgiftingsprogramma, wat is de impact van de seizoenen op je body & mind en nog veel meer.


En eerste hulp bij opvliegers en het zoeken naar de oorzaak. Tips voor voeding en leefstijl om je alvast op weg te helpen. Achtergronden en een goed begrip van de hedendaagse problematiek rond de overgang. Wat zijn de gezondheidsissues vanaf het menopauze moment, wat is de optimale leeftstijl en nog veel meer.

unsplash